Aanbieding: veel Xiaomi producten op 10 september in de aanbieding bij Aliexpress

Xiaomi producten

Aanbieding: veel Xiaomi producten op 10 september in de aanbieding bij Aliexpress

Aliexpress gaat op 10 september stunten met de prijzen van Xiaomi producten. De Chinese marktplaats heeft vrijwel het hele assortiment geselecteerd en geeft kortingen tot 50%. Morgen kun je onder andere de Xiaomi Yi Camera, Mi Pad, en Mi Band met korting kopen.

Veel Xiaomi producten op 10 september in de aanbieding bij Aliexpress

Aliexpress stunt wel vaker met prijzen van bekende merken. Morgen zijn de Xiaomi producten aan de beurt. De aanbiedingen beginnen morgen om 9:00, maar weer er wel op tijd bij, want de voorraad is beperkt.

Alle aanbiedingen kun je op deze pagina vinden.

Xiaomi Mi 4i

Vanaf 9:00 uur zijn 1500 Xiaomi Mi 4i smartphones te koop voor $213,99, ongeveer €190. Dat is inclusief verzending. De Xiaomi Mi 4i heeft een 5 inch full HD scherm, een krachtige processor en 2gb werkgeheugen. Een 13 megapixel camera gemaakt door Sony en Samsung zorgt ervoor dat je prachtige foto’s kunt maken.

Xiaomi Mi Pad

De Xiaomi Mi Pad gaat ook met korting verkocht worden. De voorraad is wel wat minder groot vergeleken met de Mi 4i, er zijn namelijk maar 400 exemplaren te koop voor de lage prijs. De Mi Pad is Xiaomi’s eerste tablet, met een Nvidia quad-core processor en 2gb werkgeheugen. De tablet heeft een 7.9 inch scherm, en de standaard 16gb opslagcapaciteit is uit te breiden tot 128gb met een micro-SD kaart. Tijdens de actie kost de Mi Pad $189,99.

Xiaomi Yi Camera

De Xiaomi Yi Camera is een van Xiaomi’s populairste producten, en dat is niet vreemd. Dit kleine actie-cameraatje filmt sinds kort in 2K-kwaliteit met 30 frames per seconde, of 1080p met 60 beelden per seconde. Via WiFi kun je snel foto’s en video naar je telefoon downloaden. De Yi Camera kost morgen tijdelijk $69,99, maar er zijn slechts 2000 exemplaren.

Andere producten

Naast bovengenoemde drie producten verkoopt Aliexpress ook de Xiaomi Mi Band, Xiaomi earphones, Mi Powerbank en Mi Smart Scale met korting.

Alle aanbiedingen kun je op deze pagina vinden.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo