Aanbieding: 5% korting op Xiaomi Mi Band bij Dealextreme

Xiaomi Mi Band

Aanbieding: 5% korting op Xiaomi Mi Band bij Dealextreme

Dealextreme verkoopt de Xiaomi Mi Band tijdelijk met 5% korting. Dat betekend dat de wearable na het verrekenen van de korting slechts €14,50 kost, inclusief gratis verzending. De Xiaomi Mi Band is een elektronisch bandje die onder andere je dagelijkse stappen, slaap, actieve minuten en verbrande calorieën bijhoudt.

5% korting op Xiaomi Mi Band bij Dealextreme

Na het toevoegen van de Xiaomi Mi Band aan je winkelwagentje, kun je de couponcode DXSEP01 gebruiken om 5% korting te krijgen. De kortingscode is geldig tot 30 september dit jaar, dus je kunt rustig de tijd nemen voor deze aanbieding.

Xiaomi Mi Band

De redactie is een groot fan van de Xiaomi Mi Band. Zo droeg ik zelf een Fitbit Flex, maar die heb ik ondertussen vervangen door de Mi Band. De Mi Band houdt je stappen bij, je actieve minuten en het aantal verbrande calorieën op een dag.

Daarnaast meet de Mi Band de kwaliteit van je slaap, en de band kan je wakker maken met een simpele trilling. Dit vind ik persoonlijk een veel fijnere manier om wakker te worden dan een harde wekker. Het voelt namelijk net alsof iemand rustig je hand schudt, een hele verbetering ten opzichte van het indringende geluid van een wekker.

Geldig voor alle wearables bij Dealextreme

De kortingscode geldt niet alleen voor de Xiaomi Mi Band. Ook andere wearables die Dealextreme verkoopt komen in aanmerking voor de actie. Je vindt alle producten waarvoor de code geldt op de speciale actie-pagina.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo