Aanbieding: 10% korting op bijna alle Xiaomi producten bij Dealextreme

Dealextreme

Aanbieding: 10% korting op bijna alle Xiaomi producten bij Dealextreme

Dealextreme viert dit jaar haar tienjarig bestaan met vele kortingen, en dankzij de actie van deze periode kun je bijna alle Xiaomi producten bij Dealextreme met 10% korting bestellen. De korting geldt nog tot en met 9 oktober, en is niet geldig voor producten verkocht vanuit het EU warehouse van Dealextreme.

10% korting op MVP producten

Dealextreme geeft klanten die tot 9 oktober MVP producten bestellen 10% korting op die producten. Er zitten verder geen voorwaarden aan de korting, je hoeft bijvoorbeeld voor een minimaal bedrag te bestellen. Bijna alle Xiaomi producten op Dealextreme zijn MVP producten en komen dus in aanmerking voor de korting.

Zo zijn de Xiaomi Yi Camera, Xiaomi Mi Band en Mi Powerbanks allemaal MVP producten. Ook als je op zoek bent naar een Xiaomi smartphone kun je profiteren, zo behoort de Redmi 2 ook tot de categorie MVP.

Alle Xiaomi MVP producten bekijken

Wat zijn MVP producten?

Dealextreme heeft de producten die het vaak verkoopt een extra categorie gegeven, namelijk MVP. MVP producten zijn altijd op voorraad en worden binnen 24 uur verzonden, dus je hoeft niet lang te wachten. MVP staat voor Most Valuable Product, en het gaan dus om producten waar klanten vaak tevreden over zijn.

MVP producten zijn te herkennen aan een grote paarse sticker op de zoek- en homepagina, en een paarse band op productpagina’s.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

MiFans
Logo