Aanbieding: 10.000 mAh Xiaomi Mi Power Bank te koop voor €10 bij Banggood

Mi Power Bank

Aanbieding: 10.000 mAh Xiaomi Mi Power Bank te koop voor €10 bij Banggood

Banggood verkoopt de Xiaomi Mi Power Bank tijdelijk voor $11,89, omgerekend net iets meer dan 10 Euro. Het gaat in dit geval om het 10.000 mAh model, die de gemiddelde smartphone vijf keer volledig op kan laden. De mobiele oplader kan zelfs een laptop tot twee keer volledig opladen.

Aanbieding

De aanbieding gaat om het 10.000 mAh model van de Xiaomi Mi Power Bank. De korting is al verrekend in de nieuwe prijs van $11.89. Verzending is gratis. Naast het 10.000 mAh model verkoopt Banggood ook het 5.000 mAh model met korting. Je betaalt voor dit model wat meer, namelijk $11,99. Dit prijsverschil komt door de veel kleinere omvang van het 5.000 mAh model. De aanbiedingen zijn tot 30 oktober 2015 geldig.

Xiaomi Mi Power Bank 10.000 mAh bekijken op Banggood

Xiaomi Mi Power Bank

De Xiaomi Mi Power Bank is een van de meest populaire producten van Xiaomi. Met deze mobiele oplader kun je elk moment al je apparaten opladen. Thuis laadt je de Mi Power Bank op, waarna je via de USB-poort andere apparaten, zoals je smartphone, tablet of camera kunt opladen. Handig als je gaat kamperen en geen toegang hebt tot een stopcontact of tijdens een lange treinreis.

Over de verkoper, Banggood

Banggood is een van de webshops die wij aanbevelen aan onze lezers. De website biedt een groot assortiment tegen een lage prijzen. Verzending is standaard gratis, maar snelle verzending is ook mogelijk tegen een meerprijs. De klantenservice is vriendelijk. Al met al is Banggood een betrouwbare verkoper.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo