Aanbieding: ontvang 9 september 8% korting op vrijwel alle Banggood producten tijdens Banggood Anniversary

Banggood

Aanbieding: ontvang 9 september 8% korting op vrijwel alle Banggood producten tijdens Banggood Anniversary

Banggood, een van China’s leukste webshops, viert 9 september haar 9e verjaardag, en daar trakteren ze op. Via een speciale couponcode ontvang je 8% korting op speciaal geselecteerde producten, zoals de Xiaomi Yi Camera en de Xiaomi Mi Band.

Banggood Anniversary

Tijdens de Banggood Anniversary-actie zal de webshop korting geven op vele producten. Alle producten met een zwart vaantje met daarin met gele letters geschreven ‘9.9 ANNV SALE’ worden 8% goedkoper tijdens de actie. Daarvoor moet je voor het betalen wel de couponcode 99ANNV8 invoeren.

De actie geldt van 9 september 04:00 tot 10 september 04:00. Beide tijden zijn Nederlandse tijden. Zorg dus dat je erop tijd bij bent!

10% korting via de Banggood app

Actie gemist of is de code niet geldig voor de producten die je op het oog hebt? Download dan de Banggood app. Wanneer je deze voor de eerste keer gebruikt ontvang je 10% korting op je hele order.

Over Banggood

Banggood is een van onze favoriete webshops om Xiaomi producten te bestellen. De website zelf is duidelijk en overzichtelijk, en heeft een uitgebreid assortiment. Prijzen zijn laag, en vaak zijn er kortingscodes te vinden (meld je aan voor onze nieuwsbrief als je deze niet wil missen!) Mocht je problemen hebben, dan is er een vriendelijke en snelle klantenservice beschikbaar.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo