Xiaomi brengt snelle 6-port USB-charger op de markt

Xiaomi 6-port USB charger

Wie kent het niet; net op het moment dat je jouw tablet wilt opladen ligt er al een mobieltje aan de lader. Om dit ongemak te verhelpen brengt Xiaomi een 6-port USB Charger op de markt. Xiaomi zou Xiaomi niet zijn als geen extra gebruikstoepassingen zijn ingebouwd. Wij zetten de specificaties op een rij.

Hoe ziet de Xiaomi 6-port USB charger eruit?

Voor we in de specificaties duiken geven we je graag een beeld waar we over praten. De 6-port USB charger is compact uitgevoerd in wit. De charger is kleiner dan de palm van een hand en de afwerking is, mede door de ronde hoeken, hoogwaardig. Daardoor misstaat de charger niet als bureauaccessoire.

Aan de achterzijde vindt je de stekker met snoer en aan de voorzijde 6 USB-ports. Boven de ports zijn verborgen LED-lampjes gemaakt. Zodra je een apparaat aan de lader legt geeft deze aan of het apparaat laadt en wanneer het apparaat is opgeladen. Aan de voorzijde zie je de zes USB-ports, waarvan één oranje, de MI-port.

Xiaomi 6-port USB charger

De Xiaomi 6-port USB charger met de MI-port als 2de van boven

Wat zijn de technische kenmerken van de Xiaomi 6-port USB charger?

De MI-port is oranje omdat deze port het zogenoemde quick Charge 3.0 protocol ondersteunt met een output power tot 18W. De andere porten zijn normale USB-porten. Zij hebben een vermogen van 5V – 2.4A met 24W power.

De micro-port is een zogenoemde type C USB-port. Deze port ondersteunt ook het quick Charge 3.0 protocol en is compatable met de power Delivery standards die Android en iPhone hanteren voor quick charging. Daarmee kun je deze Xiaomi 6-port USB charger ook gebruiken als quick charger voor bijvoorbeeld de iPhoneX.

Voor de netspanning is de charger voorzien van 60W power rating en 100-240v volt inputmogelijkheden. Daarmee kun je de charger in bijna ieder land gebruiken. Handig voor op reis!

Xiaomi 6-port USB charger kopen

De charger is nu te koop in China en de prijs ligt rond de 25 euro.

 

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo