5 Interessante AliExpress-deals voor Xiaomi Mi Fans #4

De beste deals van AliExpress voor Xiaomi Mi Fans

Een zomerse week moet zomerse deals brengen. Dat heeft men bij AliExpress begrepen, dus ook deze week gingen we weer op zoek naar 5 leuke deals van betrouwbare verkopers met goede reviews op AliExpress. Dit is onze selectie:

1. Xiaomi Mi A2

De Xiaomi Mi A2 maakt deel uit van het Android One programma. Dat betekent dat je dus verzekerd bent van een snel besturingsprogramma’s en gegarandeerd 2 jaar updates. Met een 20 MP en 12 MP camera en prima technische specificaties kan jij dus weer jaren vooruit met jouw nieuwe Xiaomi Mi A2.

2. Xiaomi Lexiu slimme elektrische kachel

Als je in de zomer een elektrische kachel koopt zit je er in de winter weer warmpjes bij. Deze Xiaomi Lexiu elektrische kachel is snel warm, energie-zuinig, geschikt voor Nederland en slim. Dit betekent dat je hem makkelijk kunt schakelen aan een thermostaat of in kunt stellen op een bepaalde temperatuur of tijd. Zo kom je nooit meer thuis in een koud huis.

3. Xiaomi Mi Mix 3

De Xiaomi Mi Mix 3 gooide als vlaggenschip in 2018 hoge ogen door de innovatieve pop-up camera. Ook het stijlvolle ontwerp en de technische specificaties zorgen ervoor dat de Xiaomi Mi Mix 3 ook in 2019 een van de favoriete keuzes van de Mi fans is.

4. Xiaomi slim vingerafdrukslot

Met een slot met sleutel of cijfercombinatie kun je die vergeten. Je vingers vergeet je maar zelden, dus dit slimme vingeradrukslot gaat altijd open. Inderdaad, ook in de regen dankzij de IP54-certificering. Mocht jouw vingerafdruk niet beschikbaar zijn is altijd de app op jouw smartphone nog een optie.

28,52 40,74

5. Xiaomi Mi Band 4

Als Xiaomi de beste fitnesstracker die er te verkrijgen is verbetert moet je als sportieve Mi fan wel toeslaan. De metingen van de Xioami Mi Band 4 zijn nauwkeuriger, het scherm in kleur en de zichtbaarheid verbeterd. Probeer het verschil zelf maar.

Nog meer aanbiedingen, coupons en kortingen?

Zodra wij een korting, coupon of andere aanbieding spotten, delen we deze natuurlijk graag! Daarom hebben we een speciale pagina waar je dagelijks nieuwe deals op kunt vinden. In Chinese webshops zijn ze gek op kortingscoupons en wij moeten toegeven: wij ook eigenlijk. Dus ook die delen we daar.

Waar wacht je nog op? Ga naar de Xiaomi-aanbiedingen pagina!

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo