5 Interessante AliExpress-deals voor Xiaomi Mi Fans #2

De beste deals van AliExpress voor Xiaomi Mi Fans

Sinds vorige week speuren we voor jou AliExpress af op zoek naar goede deals van betrouwbare verkopers met veel reviews. Ook deze week leverde onze verkenning van dit Chinese handelsplatform mooie ontdekkingen op. Dit zijn de interessante deals van deze week voor Xiaomi Mi fans op AliExpress.

1. Xiaomi Mi 9T

De Xiaomi Mi 9T is het budgetvriendelijke antwoord van Xiaomi op de OnePlus 7. De specificaties, waaronder het 6 GB RAM werkgeheugen en 48 MP camera, zijn dan ook indrukwekkend.

257,65 322,06

2. Xiaomi Mijia 360 graden panorama-camera

Deze Xiaomi Mijia panoramacamera zorgt ervoor dat je elke locatie perfect vastlegt. Met een 23 MP camera, stabilisatie en diverse andere technieken is het haast een prestatie als de foto niet lukt.

3. Xiaomi 4K HD video drone

Deze drone van Xiaomi biedt met 4K HD opnamekwaliteit alle ruimte voor de mooiste luchtfoto’s en meest spectaculaire vliegfilmpjes. Dankzij drie stabilisatie-assen en de mogelijkheid om 27 minuten te vliegen op 1 batterij zijn de opnamen ook geschikt voor social media uploads.

4. Xiaomi Roborock Robot stofzuiger Xiaowa 3 Lite

De Xiaomi Roborock heeft inmiddels een reputatie als het om robotstofzuigers gaat. Deze voordeligste keuze uit het assortiment herkent objecten en kan zichzelf zo programmeren dat ook moeilijke hoekjes en ongelijke oppervlaktes lekker schoon worden. Ben jij het stofzuigen ook zo zat?

5. Xiaomi Redmi GO

De allergoedkoopste smartphone die wij konden vinden biedt twee camera’s, Android besturingssysteem en 8 GB opslagcapaciteit. En dat voor die paar tientjes, dat is de Xiaomi Redmi Go.

Nog meer aanbiedingen, coupons en kortingen?

Zodra wij een korting, coupon of andere aanbieding spotten, delen we deze natuurlijk graag! Daarom hebben we een speciale pagina waar je dagelijks nieuwe deals op kunt vinden. In Chinese webshops zijn ze gek op kortingscoupons en wij moeten toegeven: wij ook eigenlijk. Dus ook die delen we daar.

Waar wacht je nog op? Ga naar de Xiaomi-aanbiedingen pagina!

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo