$3 korting op de Xiaomi Mi Band 1S Pulse bij Geekbuying

Xiaomi Mi Band 1S

$3 korting op de Xiaomi Mi Band 1S Pulse bij Geekbuying

Geekbuying heeft een kortingscode vrijgegeven voor de Xiaomi Mi Band 1S Pulse. Met de code betaal je $3 minder dan normaal. De Xiaomi Mi Band 1S Pulse werd vorige maand gelanceerd en is een wearable met hartslagmeter. De prijs inclusief korting is slechts €27. Lees snel verder voor de kortingscode.

Korting Xiaomi Mi Band 1S Pulse Geekbuying

Wie de kortingscode MIPULSE gebruikt ontvangt $3 korting op de Xiaomi Mi Band 1S Pulse. Normaal kost de wearable €31 bij Geekbuying, door de kortingscode te gebruiken betaal je slechts €27. Geekbuying heeft de Xiaomi Mi Band 1S Pulse op voorraad en de wearable wordt dus direct verstuurd. Het is onbekend tot wanneer de actie geldig is.

[button text=”Aanbieding bekijken op Geekbuying” link=”https://mifans.nl/out/?id=GEBUmiband1s”]

Xiaomi Mi Band 1S Pulse

De Xiaomi Mi Band 1S Pulse is een stappenteller met hartslagmeter. De stappenteller meet naast je stappen ook afgelegde afstand, verbrande calorieren en actieve minuten. Tijdens je slaap wordt je slaapkwaliteit bijgehouden en via de trilmotor in de band kun je op een fijne manier gewekt worden.

De Xiaomi Mi Band 1S Pulse is de tweede generatie wearable die Xiaomi maakt, en ten opzichte van de eerste generatie is de sensor die je slaap bijhoudt flink verbetert. Belangrijker is natuurlijk de toevoeging van een hartslagmeter. Je hartslag is belangrijk bij het sporten. Er zijn verschillende hartslagzones, waarmee je kunt bepalen of je vooral vet verbrand of aan je conditie werkt.

Geekbuying

Geekbuying is een van de webshops die we aanbevelen. Geekbuying heeft een groot assortiment en lage prijzen. De klantenservice reageert snel en probeert echt te helpen. Standaard is verzenden gratis, maar er zijn snellere manieren van verzenden beschikbaar. De webshop accepteert Paypal als betalingsmiddel, een veilige manier van betalen tijdens het online winkelen.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo