Dit zijn de beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 11

De beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 10 staan ook weer vol met de tofste techoplossingen, premium smartphones tegen wel hele aantrekkelijke prijzen en slimme thuisoplossingen. Uiteraard bieden we je weer een overzicht vol inspiratie voor jezelf of iemand die wel aan een echte verrassing toe is. Dit zijn de beste deals voor Xiaomi Mi fans van deze week.

NL garantie
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie!
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie! Show Less

Xiaomi Electronics&Tools deals

In het voorjaar is het voor veel mensen tijd om weer lekker te gaan klussen. Uiteraard mag goed gereedschap daarbij niet ontbreken. Met de Xiaomi Electronics en Tools deals scoor je altijd. Zo bescherm je met dit slimme Xiaomi Yeelock slot iedere deur van een (keuken)kastje. Zo hoef je nooit meer bang te zijn dat kinderen bij de schoonmaakmiddelen of lucifers kunnen of dat dieven jouw kasten leeghalen. De handige app (zowel beschikbaar voor Android als iOS) op jouw telefoon is namelijk het slot.

Een andere handige tool is de Xiaomi Mijia Wiha 24-delige aluminium schroevendraaier. Met deze set heb je altijd de juiste schroevendraaier onder handbereik als je de juiste kop gebruikt. Uiteraard zijn er nog veel meer aanbiedingen. Begin jouw volgende klus met het goede materiaal en neem snel een kijkje!

> Bekijk deals

Xiaomi New Tech Arrival Deals

Zoals jullie kunnen volgen lanceert Xiaomi regelmatig nieuwe produrcten op allerlei gebied. Met de New Tech Deals profiteer jij als eerste van de nieuwste tech tegen de laagste prijs. Zo biedt men de Xiaomi Mi 8 Lite aan voor een extreem lage prijs. Ook wanneer je op zoek bent naar een budget-telefoon biedt de Xiaomi Redmi Go een hele aantrekkelijke budgetdeal waardoor een nieuwe smartphone tientjeswerk wordt. Zie jij een item waar geen bijzondere deal voor geldt en is het wel new tech? Dan ontvang je alsnog 8% couponkorting.

> Bekijk deals

Xiaomi consumentendeals

Probeer maar eens een vorm van consumentenelektronica te verzinnen waar Xiaomi zich niet mee bezig houdt. Of het nu gaat om stijlvolle smartwatches, zoals de Xiaomi Amazfit Stratos of slimme camera’s, Xiaomi biedt premium kwaliteit voor budget prijzen. Ook wanneer je op zoek bent naar een oplader of oordopjes, tijdens de consumentendeals zie je het allemaal voorbijtrekken. Deals zijn hier echt deals, want de kortingen kunnen oplopen tot wel 50%. Welke deals is jouw favoriet?

> Bekijk deals

Xiaomi Tech updates met echte vondst

Soms zieje buitenkansjes die je eigenlijk niet kunt laten lopen. Zo zagen we in de Xiaomi Tech updates een prachtige Xiaomi Mijia laserprojector met 5000 Lumens. Deze levert vanaf een afstand van slechts 50 centimeter een Full HD beeldkwaliteit tot wel 150 inch. Als dat geen genieten wordt… Je vindt deze echte vondst met wel 50% korting hier.

 

Ook wanneer je op zoek bent naar de leukste accessoires, zoals bijvoorbeeld verwisselbare bandjes voor jouw Mi Band 3 of een set nieuwe oordopjes moet je hier zeker even een kijkje nemen. Voor een paar euro’s tot een paar tientjes zie je de meest slimme tech updates die jouw leven soms makkelijker, maar zeker leuker maken.

> Bekijk deals

Xiaomi smartphone vlaggenschepen

Deze week zie je de beste vlaggenschepen van Xiaomi, zoals de Xiaomi Mi Mix 3, de Xiaomi Mi 8 en zelfs de allernieuwste Xiaomi Mi 9 als echte vlaggenschepen voorbij varen. Uiteraard selecteerden wij de shops met de beste recensies en een aanbod met alle varianten die jij je kunt wensen. Welk vlaggenschip vaart binnenkort jouw huiskamer in?

> Bekijk deals

Xiaomi Mi 9 voorkant en achterkant

Xiaomi Mi 9 voorkant en achterkant

Niet te missen aanbieding/kortingscodes

NL garantie
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie!
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie! Show Less
NL leverancier
Xiaomi Mi 9 (op voorraad in NL)
Xiaomi Mi 9 (op voorraad in NL)
De gloednieuwe Xiaomi Mi 9 nu op voorraad in NL!
De gloednieuwe Xiaomi Mi 9 nu op voorraad in NL! Show Less
Korting met code
Xiaomi elektrisch step (TIP)
Xiaomi elektrisch step (TIP)
Deze bekroonde elektrische step nu extra goedkoop met code!
Deze bekroonde elektrische step nu extra goedkoop met code! Show Less
Korting met code
Xiaomi Mi 8 kopen met korting
Xiaomi Mi 8 kopen met korting
Xiaomi Mi 8, het betaalbare vlaggenschip, nu met extra korting!
Xiaomi Mi 8, het betaalbare vlaggenschip, nu met extra korting! Show Less
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Welkom op MiFans.nl!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!