Dit zijn de beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 10

De beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 10 staan ook weer vol met de tofste techoplossingen, premium smartphones tegen wel hele aantrekkelijke prijzen en slimme thuisoplossingen. Uiteraard bieden we je weer een overzicht vol inspiratie voor jezelf of iemand die wel aan een echte verrassing toe is. Dit zijn de beste deals voor Xiaomi Mi fans van deze week.

NL garantie
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie!
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie! Show Less

Xiaomi Lentedeals

Als het meezit voel je de lente zo nu en dan al. Dat de samenstellers van de Xiaomi lentedeals vrolijk werden van het goede weer zie je wel aan de prijzen. Een enorm aanbod Xiaomi-artikelen gaat de deur uit tegen hele lage prijzen. We zien kortingen tot wel 70% en daar zitten niet de minste producten tussen. Wat dacht je van de Xiaomi Mi Band 3 fitness tracker met meer dan 50% korting of 35% korting op de Xiaomi Gaming laptop? Dit zijn maar een paar voorbeelden. De kortingen gaan maar door, dus neem snel een kijkje!

> Bekijk deals

Xiaomi Mi Band 3

De Xiaomi Mi Band 3, de beste fitnesstracker van dit moment. Zeker voor deze extra voordelige prijs.

Xiaomi Stranddeals

Het is wellicht nog wat fris om in je zwembroek of bikini in het zand te gaan liggen, maar een lekker dagje uit of korte lentebreak doet wonderen. Gelukkig komen de Xiaomi stranddeals ook naast het strand goed van pas. Zo zie je de mooiste Xiaomi koffers voor ieder budget en me tientallen koffers, maar ook producten van andere merken, zoals de meest interessante artikelen om te gaan vissen of heerlijke strandkleden, die ook prima als picknick-laken dienst kunnen doen. De prijzen zijn alleen al goed voor veel voorpret voor de zomer. Heb jij al zin om in de stemming te komen?

> Bekijk deals

Xiaomi Topdeals

Met de topdeals van Xiaomi kun je deze week profiteren van alles waar Xiaomi haar reputatie mee heeft opgebouwd. Je kunt de laatste nieuwe smartphones zoals de Xiaomi Mi 8 Lite, maar ook budget-telefoons zoals de Xiaomi Redmi Note 6 Pro scoren met tientallen procenten korting. Natuurlijk is er ook genoeg korting te verdienen met allerlei smart home oplossingen. Zo maak je niet alleen jouw huis, maar ook jouw portemonnee slimmer.

> Bekijk deals

Xiaomi Redmi Note 6 Pro in zwart, blauw en roze

De Xiaomi Redmi Note 6 Pro, heel veel telefoon met een heel gunstige deal.

Xiaomi onverslaanbare prijzen deals

Men claimt dat de prijzen voor deze Xiaomi deals onverslaanbaar zijn. Eerlijk is eerlijk, de deals zijn wel heel aantrekkelijk. Zo trim je bijna gratis het overtollige haar weg van de neus, oren en wenkbrauwen met de draadloze Xiaomi IPX5 trimmer. Hecht jij erg aan een efficiënt verwarmd huis en goed binnenklimaat? Dan is deze Xiaomi Mijia slimme temperatuur- en vochtigheidsmeter echt iets voor jou. Er zijn overigens nog veel meer deals te scoren. Zijn de prijzen echt onverslaanbaar? Controleer het snel!

> Bekijk deals

Xiaomi Bluetooth headphones bestsellers

Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van bluetooth hoofdtelefoons. Ook op dit gebied is Xiaomi een trendsetter. Haar reputatie om een goede kwaliteit voor lage prijs te leveren doet ze ook hier aan. Zo zie je bijvoorbeeld de spraakmakende Xiaomi AirDots tegen een mooie prijs. Probeer je liever eerst uit of Bluetooth hoofdtelefoons wel iets voor jou zijn? Dan ben je voor net iets meer dan een tientje al klaar. Bekijk dus snel de ongehoorde bestsellers.

> Bekijk deals

De Xiaomi Mi Airdots Pro in etui

De Xiaomi Mi Airdots Pro in etui

Niet te missen aanbieding/kortingscodes

NL garantie
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie!
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie! Show Less
NL leverancier
Xiaomi Mi 9 (op voorraad in NL)
Xiaomi Mi 9 (op voorraad in NL)
De gloednieuwe Xiaomi Mi 9 nu op voorraad in NL!
De gloednieuwe Xiaomi Mi 9 nu op voorraad in NL! Show Less
Korting met code
Xiaomi elektrisch step (TIP)
Xiaomi elektrisch step (TIP)
Deze bekroonde elektrische step nu extra goedkoop met code!
Deze bekroonde elektrische step nu extra goedkoop met code! Show Less
Korting met code
Xiaomi Mi 8 kopen met korting
Xiaomi Mi 8 kopen met korting
Xiaomi Mi 8, het betaalbare vlaggenschip, nu met extra korting!
Xiaomi Mi 8, het betaalbare vlaggenschip, nu met extra korting! Show Less
2 Opmerkingen
 1. Wanneer komt de Mi Max 4 hier in Nederland te koop?

  • Goedemorgen Hanneke,

   Dank voor jouw vraag. Dat is nog niet bekend. Het toestel is nog niet officieel door Xiaomi aangekondigd of gelanceerd.

   Uiteraard volgen wij de berichten en publiceren we het direct zodra we daar zicht op hebben.

   Met vriendelijke groet,

   Robert
   Mifans.nl

Laat een reactie achter

Welkom op MiFans.nl!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!