Xiaomi lanceert goedkope Mi Led Smart Bulb en twee smartphones

Het World Mobile Congress in Barcelona is in volle gang. Vrijwel alle grote telecombedrijven presenteren daar hun komende innovaties. Het gaat daarbij niet alleen over smartphones, maar ook over allerlei andere slimme elektronica. Inmiddels heeft Xiaomi ook haar onthullingen gedaan.

NL garantie
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie!
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie! Show Less

Xiaomi Mi Mix 3 5G

Het was al even bekend welke telefoons Xiaomi zou gaan presenteren. Het gaat om de Xiaomi Mi 9 en de Xiaomi Mi Mix 3 5G, die geschikt is voor het 5G-netwerk. Aangezien het 5G-netwerk in Nederland voorlopig nog niet landelijk dekkend is concludeerden we eerder al dat het niet nodig is om op deze versie te wachten. Met de gewone Xiaomi Mi Mix 3 kun je jaren vooruit. In dit overzicht zie je waar je deze kunt kopen.

Xiaomi Mi Mix 3 kopen

Lancering Xiaomi Mi 9

De tweede smartphone die gelanceerd werd is de Xiaomi Mi 9. Het betrof hier de Europese lancering van dezelfde telefoon die op 20 februari in China werd gelanceerd. Aangezien we daar al uitgebreid verslag aan deden bracht deze lancering niets nieuws voor jullie als Mi fans. Inmiddels werden wel de Nederlandse prijzen bekend gemaakt.

Mi Led Smart Bulb slimme verlichting

Naast de smartphones hield Xiaomi een presentatie over allerlei integreerbare slimme apparatuur voor in en om het huis. Zij kondigde hierbij ook de Mi Led Smart Bulb aan. Deze slimme LED-lamp komt in twee varianten. Een witte (Mi Led Smart Bulb Philips Wi-Fi E27) en een lamp die 16 miljoen kleuren kan weergegeven. Deze lampen zijn energiezuinig. Daarnaast hebben ze, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de slimme Ikea-lampen, geen aparte toepassing nodig om in de fitting te passen. Je draait ze eenvoudig in.

In dit filmpje zie je de, door omstandigheden, wat knullige presentatie van de lampen. (Tekst loopt door onder het filmpje).

https://youtu.be/TdjixLchZ-M

De bediening werkt eenvoudig. Je kunt via spraakassistenten Alexa en Google Assistant precies vertellen hoe je jouw licht wilt en met de Xiaomi Mi Home App stel je de verlichting in via jouw mobiele telefoon, ook als je niet thuis bent. De lampen gaan volgens Xiaomi tot wel 11 jaar mee. Het laatste argument is, zoals altijd bij Xiaomi de prijs. Met een prijs van € 9,90 voor de witte versie en € 19,90 voor de gekleurde versie is deze slimme lamp niet alleen veel gebruiksvriendelijker, maar ook veel goedkoper dan zijn concurrenten.

Wanneer de lampen in Nederland verkrijgbaar zijn is nog niet bekend. Ze zijn onder andere verkrijgbaar bij Gearbest, Banggood en AliExpress.

 

 

 

Niet te missen aanbieding/kortingscodes

NL garantie
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie!
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie! Show Less
NL leverancier
Xiaomi Mi 9 (op voorraad in NL)
Xiaomi Mi 9 (op voorraad in NL)
De gloednieuwe Xiaomi Mi 9 nu op voorraad in NL!
De gloednieuwe Xiaomi Mi 9 nu op voorraad in NL! Show Less
Korting met code
Xiaomi elektrisch step (TIP)
Xiaomi elektrisch step (TIP)
Deze bekroonde elektrische step nu extra goedkoop met code!
Deze bekroonde elektrische step nu extra goedkoop met code! Show Less
Korting met code
Xiaomi Mi 8 kopen met korting
Xiaomi Mi 8 kopen met korting
Xiaomi Mi 8, het betaalbare vlaggenschip, nu met extra korting!
Xiaomi Mi 8, het betaalbare vlaggenschip, nu met extra korting! Show Less
1 Reactie
  1. De lampen uit de links zijn de Yeelight versies van dezelfde type lamp. Dat is NIET dezelfde als waar deze onderwerp over gaat, de Mi Smart Bulbs zijn OFFICIEEL voor de EU uitgebracht, de Mi Home App op EU server werkt ENKEL met de Mi lampen en NIET met de Yeelight lampen. Dat is toch een groot verschil, vooral als je wilt gaan automatiseren met hun sensor kit.

    De Mi lampen zijn wel in Nederland te krijgen bij Bol.com: https://www.bol.com/nl/p/xiaomi-mi-led-smart-bulb-e27-rgbw-slimme-lamp-met-google-alexa-ifttt-yeelight-mi-home-ondersteuning/9200000108358470/
    Ook de sensorkit is daar te krijgen als je met deze lampen wilt gaan automatiseren: https://www.bol.com/nl/p/xiaomi-mi-home-smart-sensor-set-eu-versie/9200000105556839/?suggestionType=featured_product&suggestedFor=mi%20sens&originalSearchContext=media_all&originalSection=main

Laat een reactie achter

Welkom op MiFans.nl!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!