Xiaomi Mi 9: dit weten we tot nu toe

Op 20 februari 2019 wordt de Xiaomi Mi 9 in China gelanceerd en op 24 februari volgt de internationale lancering tijdens MWC 2019. De Chinese telefoongigant is echter zo trots op haar nieuwste vlaggenschip dat zij de meeste specificaties en foto’s al bekend heeft gemaakt via Twitter en Weibo. Daarom kunnen we je nu al laten zien hoe de Xiaomi Mi 9 eruit zal zien en wat de belangrijkste specificaties zijn. Ga er maar goed voor zitten, want dit is de Xiaomi Mi 9.

NL garantie
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie!
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie! Show Less

Uiterlijk Xiaomi Mi 9

Onder Xiaomi-fans is het ontwerp van de Xiaomi Mi 6 het meest favoriet. Het is dan ook logisch dat men die ontwerper heeft teruggevraagd om de Xiaomi Mi 9 te ontwerpen. De Mi 9 is dan ook een plaatje voor het oog. Met afmetingen van 155 bij 75 millimeter en een dikte van slechts 7,6 millimeter is de Mi 9 een slank ogend toestel dat door de 19:9 verhouding een elegante uitstraling heeft. Aan de voorzijde valt op dat de kin met 40% verkleind is ten opzichte van de Xiaomi Mi 8. Aan de achterzijde valt de primeur van de triple camera op. Wat ook opvalt is dat de kenmerkende ring voor de vingerafdruksensor deze keer ontbreekt. Door de vormgeving ontstaat een beeld/schermverhouding van 87,7%.

Xiaomi Mi 9 in violet, blauw en zwart.

Xiaomi Mi 9 in violet, blauw en zwart.

Het beeldscherm is een Full-HD Amoled touchscreen dat verstevigd is met Gorilla veiligheidsglas klasse 6.

Technische specificaties Xiaomi Mi 9

De Xiaomi Mi 9 is voorzien van een Snapdragon 855 Octacore ( (1×2,84 GHz Kryo 485, 3×2,42 GHz Kryo 485 en 4×1,8 GHz Kryo 485) processor en Adreno 640 grafische processor. Qua geheugen kun je kiezen uit drie uitvoeringen. De basis is 6 GB RAM werkgeheugen met 64 GB opslagcapaciteit. Daarna komen 2 versies met 8 GB RAM werkgeheugen waarbij je kunt kiezen uit 128 of 256 GB ROM opslagcapaciteit. Samen met de geïnstalleerde Android 9 Pie en MIUI 10 besturingssystemen kun je zo van de snelste telefoon genieten die op dit moment beschikbaar is.

Twee speciale edities

Naast de reguliere Xiaomi Mi 9 komen er twee speciale edities uit. De ‘glass back’ editie heeft, zoals de naam zegt, een transparante achterkant. Je ziet echter niet de echte onderdelen, maar een intrigerend industrieel ontwerp. Ook komt er, net als bij voorganger Mi 8, een Xiaomi Mi 9 Explorer.

Bijzonderheden

Uiteraard zal er morgen nog veel meer duidelijk worden, maar wat we al wel weten is dat deze telefoon de eerste Xiaomi-uitgave met 48 MP primaire camera en 2 ondersteunende camara’s aan de achterzijde is. Ook aan de voorzijde is een camera voorzien. De vingerafdruksensor zit uiteraard keurig weggewerkt in het display.

Xiaomi Mi 9 kopen?

Op 20 februari wordt de Xiaomi Mi 9 officieel gelanceerd. Uiteraard zoeken we dan direct voor je uit waar je de beste deals kunt vinden, wanneer de telefoon geleverd wordt en vanaf wanneer je jouw telefoon mag verwachten. Als je je nu gratis opgeeft voor een seintje delen we deze informatie als eerste met jou.

Niet te missen aanbieding/kortingscodes

NL garantie
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie!
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie! Show Less
NL leverancier
Xiaomi Mi 9 (op voorraad in NL)
Xiaomi Mi 9 (op voorraad in NL)
De gloednieuwe Xiaomi Mi 9 nu op voorraad in NL!
De gloednieuwe Xiaomi Mi 9 nu op voorraad in NL! Show Less
Korting met code
Xiaomi elektrisch step (TIP)
Xiaomi elektrisch step (TIP)
Deze bekroonde elektrische step nu extra goedkoop met code!
Deze bekroonde elektrische step nu extra goedkoop met code! Show Less
Korting met code
Xiaomi Mi 8 kopen met korting
Xiaomi Mi 8 kopen met korting
Xiaomi Mi 8, het betaalbare vlaggenschip, nu met extra korting!
Xiaomi Mi 8, het betaalbare vlaggenschip, nu met extra korting! Show Less

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Welkom op MiFans.nl!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!