Xiaomi Mi 8 Lite en Xiaomi Mi 8 Pro gelanceerd

Zoals we vorige week al aankondigde heeft men in China vandaag weer een launch event gehad voor de Xiaomi Mi 8 familie. Deze keer zijn de Xiaomi Mi 8 Lite en Xiaomi Mi 8 Pro gelanceerd. Xiaomi heeft overigens wat met namen, want de Xiaomi Mi 8 Lite zou eerst als Xiaomi Mi 8X worden gelanceerd en later werd de term Xiaomi Mi 8 Lite nog genoemd. De Xiaomi Mi 8 Lite richt zich op de bovenkant budget/onderkant midden segment, terwijl de Xiaomi Mi 8 Pro zich op de bovenste regionen van het middesegment richt. Wij zetten de belangrijkste aspecten op een rij en vertellen je waar en wanneer de toestellen beschikbaar zijn.

NL garantie
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie!
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie! Show Less

De Xiaomi Mi 8 Pro

De Xiaomi Mi 8 Fingerprint Screen is het eenvoudigst te presenteren. Dit toestel heeft namelijk exact dezelfde kwalificaties als de reguliere Xiaomi Mi 8. Het enige verschil is dat de vingerafdruksensor op de achterzijde verdwenen is. Deze is vervangen door een sensor in het display aan de voorzijde.

Xiaomi Mi 8 Youth en Xiaomi Mi 8 screen fingerprint

Xiaomi Mi 8 Lite (links) en Xiaomi Mi 8 Pro

De Xiaomi Mi 8 Lite

De Xiaomi Mi 8 Lite ligt qua specificaties tussen de Xiaomi MI 8 SE en reguliere Mi 8 in. Het dual-SIM toestel heeft een 6,26 inch LCD scherm met notch. Hij is voorzien van een Snapdragon 660 processor en naar keuze te combineren met 4 of 6 GB RAM werkgeheugen en 64 of 128 GB opslagcapaciteit. Het besturingssysteem is de bekende combinatie van Andriod 8.1 met MIUI (waarschijnlijk versie 9).

Xiaomi Mi 8 Lite camera’s

Aan de achterzijde vindt je een dual camera met 12 en 5 MP sensoren en 1,9 diafragma. Aan de voorzijde zie je een 24 MP selfiecamera. Voor optimale prestaties zijn er diverse toepassingen van kunstmatige intelligentie en autofocus ingebouwd.

Overige kenmerken

Je kunt met de ingebouwde 3.350mAh batterij extra lang van de prestaties genieten. Het opladen is overigens zo gebeurd met de eveneens toegepaste Qualcomm Quick Charge 3.0 techniek. Daarnaast is onder meer gezichtsherkenning aan de voorzijde en een vingerafdruksensor aan de achterzijde voorzien. Uiteraard heeft het toestel verder alle kenmerken zoals support van Bluetooth versie 5.0.

Xiaomi Mi 8 Lite kopen of Xiaomi Mi 8 Pro editie bestellen?

De toestellen gaan vandaag al in de voorverkoop. De verkoop begint tussen 21 en 25 september, dus je kunt snel van je nieuwe telefoon genieten. Op de site van bijvoorbeeld Gearbest kun je in de gaten houden wanneer je kunt bestellen.

 

Niet te missen aanbieding/kortingscodes

NL garantie
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie!
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie! Show Less
NL leverancier
Xiaomi Mi 9 (op voorraad in NL)
Xiaomi Mi 9 (op voorraad in NL)
De gloednieuwe Xiaomi Mi 9 nu op voorraad in NL!
De gloednieuwe Xiaomi Mi 9 nu op voorraad in NL! Show Less
Korting met code
Xiaomi elektrisch step (TIP)
Xiaomi elektrisch step (TIP)
Deze bekroonde elektrische step nu extra goedkoop met code!
Deze bekroonde elektrische step nu extra goedkoop met code! Show Less
Korting met code
Xiaomi Mi 8 kopen met korting
Xiaomi Mi 8 kopen met korting
Xiaomi Mi 8, het betaalbare vlaggenschip, nu met extra korting!
Xiaomi Mi 8, het betaalbare vlaggenschip, nu met extra korting! Show Less
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Welkom op MiFans.nl!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!