Hoe de Xiaomi Mi Mix 3 afrekent met de notch

De notch leek een trend te worden, maar het aantal klachten neemt steeds meer toe. Daarom verzinnen fabrikanten andere mogelijkheden en Xiaomi heeft nu met de Xiaomi Mi Mix 3 de notch overbodig gemaakt. De CEO van Xiaomi deelde de foto van hun elegante oplossing persoonlijk op zijn Weibo-account. Wij geloven dan ook nooit dat het toeval is dat deze telefoon op 15 september, ongeveer tegelijk met de opvolger van iPhone X, wordt gelanceerd.

NL garantie
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie!
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie! Show Less

Gedurfd ontwerp Xiaomi Mi Mix 3 verslaat notch

Ook Xiaomi gaat mee met de trend om zo veel mogelijk van het front te vullen met beeldscherm. Daardoor zijn de karakteristieke kin en brede lijsten vervangen door een smalle lijst. Aan de bovenkant had men langer een brede lijst nodig voor de camera(‘s), gezichtsherkenningssensor en luidspeaker. Met de notch leek Apple daar verandering in te brengen, maar deze oplossing wordt door veel kopers niet gewaardeerd. Daarom presenteerde Xiaomi CEO Lin Bin op zijn eigen Weibo-account een foto van de inventieve oplossing die Xiaomi heeft bedacht.

De Xiaomi Mi Mix 3 met uitschuifbaar front

De Weibo-foto van Xiaomi CEO Lin Bin: de Xiaomi Mi Mix 3 met uitschuifbaar front

Inderdaad, het front van de Xiaomi Mi Mix 3 is uitschuifbaar, zodat je de camera en sensoren kunt gebruiken wanneer je wilt en van een volledig scherm zonder notch kunt genieten.

Xiaomi Mi Mix 3 wordt tegenover Apple gepusht

Hoeveel vertrouwen Xiaomi in deze oplossing heeft blijkt wel uit de releasedatum, 15 september. Waarschijnlijk niet geheel toevallig dat Apple de opvolger van de iPhone X (inderdaad, met notch) presenteert.

Xiaomi Mi Mix 3 kopen?

Zoals we al eerder beschreven zijn de algemene specificaties al veelbelovend, maar met dit uitschuifbare front ben je helemaal een trendsetter. De Xiaomi Mi Mix 3 wordt gelanceerd op 15 september en gaat per 3 oktober in de verkoop. We kunnen je dan direct vertellen waar je de beste deals kunt scoren. Uiteraard geven we je graag een seintje als het zover is. Je hoeft alleen hieronder jouw e-mailadres in te vullen en we informeren jou als eerste.

 

 

Niet te missen aanbieding/kortingscodes

NL garantie
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie!
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie! Show Less
NL leverancier
Xiaomi Mi 9 (op voorraad in NL)
Xiaomi Mi 9 (op voorraad in NL)
De gloednieuwe Xiaomi Mi 9 nu op voorraad in NL!
De gloednieuwe Xiaomi Mi 9 nu op voorraad in NL! Show Less
Korting met code
Xiaomi elektrisch step (TIP)
Xiaomi elektrisch step (TIP)
Deze bekroonde elektrische step nu extra goedkoop met code!
Deze bekroonde elektrische step nu extra goedkoop met code! Show Less
Korting met code
Xiaomi Mi 8 kopen met korting
Xiaomi Mi 8 kopen met korting
Xiaomi Mi 8, het betaalbare vlaggenschip, nu met extra korting!
Xiaomi Mi 8, het betaalbare vlaggenschip, nu met extra korting! Show Less
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Welkom op MiFans.nl!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!