Xiaomi Mi Mix 3 – eerste specs gelekt

In 2017 presenteerde Xiaomi naar eigen zeggen de telefoon van de toekomst met de Xiaomi Mi Mix 2. De toekomst leek snel te gaan, want eerder dit jaar werd de verbeterde versie, de Xiaomi Mi Mix 2S, gepresenteerd. Nu deze nog in de voorverkoop is en de volledige verkoop nog niet gestart is duiken de geruchten al weer op over een volgende opvolger, de Xiaomi Mi Mix 3. Wij zetten de details op een rij.

NL garantie
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie!
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie! Show Less

Xiaomi Mi Mix 3 – uiterlijk

De Xiaomi Mi Mix 3 lijkt een sensatie te worden. Het toestel lijkt geen lijsten, kin en Notch te hebben. Het scherm loopt geheel door over de rand naar de bovenkant, zijkanten en onderkant van de telefoon. Uiteraard is er camera voorzien en wat voor een. Xiaomi blijkt namelijk ook mee te doen met de trend van uitschuifbare camera’s. Kortom, met de body-scherm ratio van 100% en de uitschuifbare camera ziet de telefoon er spraakmakend uit.

Xiaomi MI Mix 3 met uitschuifbare camera

Zijn dit de eerste beelden van de Xiaomi Mi Mix 3?

Xiaomi Mi Mix 3 – specs

Als deze geruchten kloppen zou de dit het eerste Android-One toestel zijn waarvan de camera uitschuifbaar is. Verder lijkt het erop dat de body-schermratio meer dan 90% zal bedragen. Naast een snelle (maar nog onbekende) chip wordt gemeld dat MIUI 10 standaard is geïnstalleerd. Aan de achterzijde is wel de dubbele camera met LED-flits opgenomen.

Xiaomi Mi Mix 3 – veiligheid

Voor zover we nu kunnen zien heeft het toestel in de uitschuifbare cameratoepassing geen ruimte voor sensoren voor gezichtsherkenning. Ook is de karakteristieke vingerafdruk-ring op de achterzijde niet aangebracht. Wellicht is de beveiliging uitgevoerd door inscreen vingerherkenning. Het is duidelijk dat Xiaomi met deze telefoon de concurrentie met het exclusieve segment, zoals de Oppo Find X.

Xiaomi Mi Mix 3 hebben?

Helaas is het toestel nog niet te krijgen. Deze geruchten, verkregen via Indian Press, geven aan dat de telefoon wellicht in juli verwacht wordt. Pas daarna kunnen we je nader informeren over bestelmogelijkheden en levering. Tot die tijd kun je natuurlijk ook zelf onze site checken.

Niet te missen aanbieding/kortingscodes

NL garantie
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie!
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie! Show Less
NL leverancier
Xiaomi Mi 9 (op voorraad in NL)
Xiaomi Mi 9 (op voorraad in NL)
De gloednieuwe Xiaomi Mi 9 nu op voorraad in NL!
De gloednieuwe Xiaomi Mi 9 nu op voorraad in NL! Show Less
Korting met code
Xiaomi elektrisch step (TIP)
Xiaomi elektrisch step (TIP)
Deze bekroonde elektrische step nu extra goedkoop met code!
Deze bekroonde elektrische step nu extra goedkoop met code! Show Less
Korting met code
Xiaomi Mi 8 kopen met korting
Xiaomi Mi 8 kopen met korting
Xiaomi Mi 8, het betaalbare vlaggenschip, nu met extra korting!
Xiaomi Mi 8, het betaalbare vlaggenschip, nu met extra korting! Show Less
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Welkom op MiFans.nl!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!