Xiaomi Mi A2 en Xiaomi Mi A2 Lite officieel gelanceerd: dit zijn alle details

Het is zover, in Madrid lanceert Xiaomi vandaag 2 nieuwe telefoons. De Xiaomi Mi A2 en de Xiaomi Mi A2 lite. De lancering heeft wat voeten in de aarde gehad, want de Xiaomi Mi A2 zou eerst hetzelfde zijn als de Xiaomi Mi 6X terwijl de Xiaomi Mi A2 Lite de internationale versie van de Xiaomi Redmi 6 Pro zou moeten zijn. Inmiddels blijkt dit achterhaald. Zowel bij de A2 als bij de A2 Lite zijn diverse verbeteringen en updates uitgevoerd. Inmiddels zijn beide toestellen ook al te koop. Wij vonden de beste deals…..

NL garantie
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie!
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie! Show Less

De Xiaomi Mi A2

Met de Xiaomi Mi A2 zet deze Chinese telecomreus weer een echt vlaggenschip in de markt. 5,99″ beeldscherm, Snapdragon 660 besturingssysteem en een dual (20MP + 12 MP) camera achter in combinatie met een 20MP selfiecamera zijn maar een paar voorbeelden van de kwaliteit die jou te wachten staat. Een volledig overzicht van alle specificaties zie je hier.

De Xiaomi Mi A2 in diverse kleuren

De Xiaomi Mi A2 in roze, goud en blauw, tevens te verkrijgen in rood en zwart

Xiaomi Mi A2 Lite

Als je over een vlaggenschip onder budgettelefoons kunt spreken verdient de Xiaomi Mi A2 Lite deze titel als geen ander. 5,84″ beeldscherm, Snapdragon 625 processor, dual (12 MP & 5MP) camera en selfiecamera (5MP) en een batterij van liefst 4.000 mAh. Zo wordt de keuze voor de Xiaomi Mi A2 Lite wel erg makkelijk. Een volledig overzicht van alle premium specificaties van deze budgettelefoon kun je hier nalezen.

Android One

Zowel de reguliere uitvoering als het Lite model doen mee met het Android One programma van Google. Dit betekent dat jouw telefoon voorzien is van een sterke en lichte versie van Android die bovendien minimaal 2 jaar geüpdatet zal worden met de nieuwste features en beveiligingsopties. Kortom, of je nu voor de Xiaomi A2 of Xiaomi A2 Lite kiest, met deze toepassingen kies je voor jaren belplezier.

Xiaomi Mi A2 (Lite) kopen?

Beide varianten worden al direct te koop aangeboden. Wij hebben speciaal voor jou de voordeligste deals op een rij gezet die we bij onze partners kunnen krijgen. Waar wacht je nog op?

Xiaomi Mi A2

[table id=10 /]

Xiaomi Mi A2 Lite

[table id=11 /]

 

Niet te missen aanbieding/kortingscodes

NL garantie
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie!
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie! Show Less
NL leverancier
Xiaomi Mi 9 (op voorraad in NL)
Xiaomi Mi 9 (op voorraad in NL)
De gloednieuwe Xiaomi Mi 9 nu op voorraad in NL!
De gloednieuwe Xiaomi Mi 9 nu op voorraad in NL! Show Less
Korting met code
Xiaomi elektrisch step (TIP)
Xiaomi elektrisch step (TIP)
Deze bekroonde elektrische step nu extra goedkoop met code!
Deze bekroonde elektrische step nu extra goedkoop met code! Show Less
Korting met code
Xiaomi Mi 8 kopen met korting
Xiaomi Mi 8 kopen met korting
Xiaomi Mi 8, het betaalbare vlaggenschip, nu met extra korting!
Xiaomi Mi 8, het betaalbare vlaggenschip, nu met extra korting! Show Less
1 Reactie
 1. Vraagje,
  Kunnen we de Mi A2 Lite (179 € ) rechtstreeks aankopen via de Mi Stores in bijvoorbeeld Barcelona/Madrid ?
  Of laten opsturen naar adres in Spanje ? Belgie mag ook natuurlijk.

  Heb zelf de oude Mi A1 … tis voor ‘t vrouwtje , een blauw Lite exemplaar 🙂

  Mvg,
  Phil from Belgium

Laat een reactie achter

Welkom op MiFans.nl!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!