Xiaomi Mi 8: drie varianten van een meer dan interessante smartphone

De Xiaomi Mi 8 is na lang wachten gelanceerd. Dat Xiaomi tijdens het launch event zou uitpakken was bekend, maar toch verraste zij ons vandaag. Zij brachten naast de reguliere Xiaomi Mi 8 ook de Xiaomi Mi 8 Explorer en Xiaomi Mi 8 SE uit. Wij presenteren je de drie toestellen.

NL garantie
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie!
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie! Show Less

Xiaomi Mi 8; het nieuwe vlaggenschip

Toen Xiaomi in verband met haar achtste verjaardag aankondigde dat het nieuwe vlaggenschip de Mi 8 zou zijn waren de verwachtingen hoog gespannen. Dat bleek vandaag bij de presentatie volkomen terecht. Zo heeft dit toestel een 6.21″ Full HD Amoled beeldscherm, Snapdragon 845 processor, 6 GB RAM werkgeheugen en Android Oreo 8.1 besturingssysteem in combinatie met het nieuwe MIUI10.

Alsof dit nog niet genoeg is zit, als belangrijkste feature, er in de Notch (die door een toggle te verbergen is) een infrarood gezichtsherkenning, zodat je jouw telefoon ook in het donker kunt ontgrendelen. Alle specificaties lees je op onze MI 8 productpagina, maar voor zo’n EUR 360,- kan je een goede deal doen!

Xiaomi Mi 8 specs

De Xiaomi Mi 8 met belangrijkste specs

Xiaomi Mi 8 Explorer Edition: een stap verder

Als je een echte liefhebber bent van technische gadgets is de Mi 8 Explorer edition een goede keus. Met 8 GB RAM werkgeheugen en een in-display vingerafdruksensor is dit toestel een makkelijk en snel mobieltje. Het doorzichtige cover zorgt ervoor dat je telefoon letterlijk voor je ziet werken en dat is altijd een goed gevoel! Door al deze extra’s is de instapprijs iets hoger, namelijk net onder EUR 500,-.

Xiaomi Mi 8 Explorer Edition

De Xiaomi Mi 8 Explorer Edition, extra techniek en gadgets

Xiaomi Mi 8 SE: voor als gewoon al gek genoeg is

Ook deze derde 8-serie heeft een primeur, namelijk de eerste Snapdragon 710 processor. Het Amoled scherm van 5,88″ maakt dit toestel het ‘kleine broertje’ van de Mi 8. Met een 20 MP selfiecamera aan de voorkant en een 5 en 12 MB camera op de achterzijde is duidelijk dat deze telefoon wat meer op het middensegment gericht is. Voor naar verwachting EUR 260,- is deze telefoon een goede koop!

Xiaomi Mi 8 SE specs

Xiaomi Mi 8 SE in diverse kleuren met belangrijkste specificaties

 

Mi 8 variant kopen?

Wij begrijpen dat je graag zelf aan de slag wilt met de Mi 8 variant. Dat kan naar verwachting vanaf 5 juni aangezien de Mi 8 dan als eerste te koop is. Daarna volgt op 8 juni de Mi 8 SE en de Explorer Edition volgt daarna, al is nog niet bekend wanneer. Uiteraard kun je nog steeds een vrijblijvend, gratis seintje ontvangen als wij weten waar en wanneer de verkoop van jouw favoriete Mi 8 variant begint.

[table id=9 /]

Niet te missen aanbieding/kortingscodes

NL garantie
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie!
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie! Show Less
NL leverancier
Xiaomi Mi 9 (op voorraad in NL)
Xiaomi Mi 9 (op voorraad in NL)
De gloednieuwe Xiaomi Mi 9 nu op voorraad in NL!
De gloednieuwe Xiaomi Mi 9 nu op voorraad in NL! Show Less
Korting met code
Xiaomi elektrisch step (TIP)
Xiaomi elektrisch step (TIP)
Deze bekroonde elektrische step nu extra goedkoop met code!
Deze bekroonde elektrische step nu extra goedkoop met code! Show Less
Korting met code
Xiaomi Mi 8 kopen met korting
Xiaomi Mi 8 kopen met korting
Xiaomi Mi 8, het betaalbare vlaggenschip, nu met extra korting!
Xiaomi Mi 8, het betaalbare vlaggenschip, nu met extra korting! Show Less
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Welkom op MiFans.nl!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!