Mi Band 3: dit zijn de eerste gebruikerservaringen

Na de Mi Band 2 waren de verwachtingen voor de Mi Band 3 hoog gespannen. Inmiddels wordt de Mi Band 3 goed verkocht en lazen wij de eerste gebruikservaringen. Uiteraard willen we die jou niet onthouden.

NL garantie
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie!
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie! Show Less

Het comfort van de Mi Band 3

Het eerste wat gebruikers opvalt is het comfort. Door het PMOLED-scherm reageert de Band goed op instructies en het hoge contrast maakt de informatie goed leesbaar. De band is gemaakt van een speciaal materiaal dat huidvriendelijk is en ook ISO(10993-5/10) gecertificeerd. Bovendien weegt de band slechts 8,5 gram, dus je kunt hem de hele dag om houden zonder dat het oncomfortabel of zwaar wordt.

Hartritme meter

De hardritme meter is bijzonder goed ontvangen door de eerste gebruikers. Met name het feit dat je real life het effect van inspanningen kunt zien en meten is een pluspunt, zeker in deze prijsklasse. Daarbij kan je, doordat je de Band 24 uur per dag kunt dragen, ook jouw algemene hartbeeld in kaart krijgen, zeker als je slaapt. Dit is vooral fijn in combinatie met de slaapritme-functie, die voor je bij houdt of je gezond slaapt. Ook kan de hartritme meters jouw hardritme bij standaardoefeningen zoals rennen, fietsen en wandelen meten. Door deze te vergelijken kun je zo bijhouden hoe jouw conditie zich ontwikkelt.

Connectivity en waterdichtheid

Een echte gamechanger is volgens gebruikers de waterdichtheid, zodat je ook de prestaties tijdens watersporten kunt meten en analyseren. Daarbij vinden veel gebruikers het prettig dat de Band verbinding kan maken met de diverse MI-apps en telefoons, zoals de Xiaomi Mi 8. Op deze manier kun je, bijvoorbeeld door koppeling aan de Mi Fitness App, een eigen personal trainer creëren. Door de koppeling tussen de Band en de telefoon kun je allerlei gebruikersfuncties die los staan van sport op de Band instellen.

Gebruikersfuncties

Zo kun je de band inzetten als reminder door hem te laten vibreren op een bepaald moment. Ook kun je zien of je berichten of oproepen gemist hebt terwijl je aan het sporten bent geweest. Je kunt zo toch op de hoogte blijven van wat er gebeurt. Ook de betaalfunctie, waarmee je zonder pas kunt betalen bij pinautomaten, valt zeer in de smaak.

Al met al wordt deze Mi Band 3 met uitgebreide specificaties beoordeeld als een echte nieuwe standaard voor fitnessbanden die de vergelijking met veel duurdere concurrenten met gemak kan doorstaan.

Wil jij testen of deze gebruikers gelijk hebben? Wij hebben de beste deals voor de Mi Band 3 op een rij gezet.

[table id=7 /]

Via: Androidpit.com en Xiaomitoday.com

Niet te missen aanbieding/kortingscodes

NL garantie
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie!
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie! Show Less
NL leverancier
Xiaomi Mi 9 (op voorraad in NL)
Xiaomi Mi 9 (op voorraad in NL)
De gloednieuwe Xiaomi Mi 9 nu op voorraad in NL!
De gloednieuwe Xiaomi Mi 9 nu op voorraad in NL! Show Less
Korting met code
Xiaomi elektrisch step (TIP)
Xiaomi elektrisch step (TIP)
Deze bekroonde elektrische step nu extra goedkoop met code!
Deze bekroonde elektrische step nu extra goedkoop met code! Show Less
Korting met code
Xiaomi Mi 8 kopen met korting
Xiaomi Mi 8 kopen met korting
Xiaomi Mi 8, het betaalbare vlaggenschip, nu met extra korting!
Xiaomi Mi 8, het betaalbare vlaggenschip, nu met extra korting! Show Less
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Welkom op MiFans.nl!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!