‘Meer dan 140 miljoen exemplaren van Redmi Note-serie verkocht’

Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Xiaomi heeft nieuwe cijfers naar buiten gebracht over de verkopen in de Redmi Note-serie. Zo werd bekend dat er maar liefst 140 miljoen Redmi Note’s zijn verkocht.

Redmi Note-serie

De Redmi Note-serie, tegenwoordig bekend van onder andere de Redmi Note 9 en Redmi Note 9 Pro, is over het algemeen een aantrekkelijk geprijsde Xiaomi-telefoon.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.388 Xiaomi-fans gingen je voor!

Het eerste toestel in de Redmi Note-serie kwam in 2014 op de markt en sindsdien hebben we meerdere nieuwe generaties en varianten hierop gezien. Volgens onderzoeksorganisatie staat de Note 8-serie op de tweede plaats van meest verkochte smartphones ter wereld.

Lees ook: Dit zijn de beste Xiaomi-smartphones om op dit moment te kopen

Maar Xiaomi maakt meer cijfers bekend. Zo zijn er van de Note 7-serie wereldwijd 10 miljoen toestellen verkocht in de vier maanden na de lancering. Dit soort verkoop-aantallen zijn indrukwekkend te noemen.

RedmiNote9Pro Xiaomi smartphone
Redmi Note 9 Pro

Xiaomi Redmi Note 9 5G naar Nederland

In het persbericht waar de cijfers in gegeven worden, staat een kleine toevoeging. Hierin kunnen valt te lezen dat de ‘nieuwe Redmi Note 9-serie’ ook naar Nederland en BelgiĆ« zal komen begin 2021.

Met de ‘nieuwe Redmi Note 9-serie’ doelen ze waarschijnlijk op de 5G-variant van dit toestel, dat in november 2020 werd aangekondigd. De lancering voor de Benelux markt heeft dus nog even op zich laten wachten, maar deze lijkt er dus aan te komen begin 2021.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Op welk prijspunt we dit toestel gaan zien is nog niet duidelijk, maar dat het een aantrekkelijk prijs wordt voor een 5G-telefoon, dat staat vast. Wij zullen je in ieder geval op de hoogte houden van een eventuele lancering van deze smartphone voor de Nederlandse en Belgische markt.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo