10 leuke Xiaomi producten die je in 2020 kunt kopen

Ben jij net zo’n grote fan van Xiaomi als wij? Dan ben je vast ook altijd op zoek naar nieuwe producten. Ga je verhuizen, verbouwen of vind je het gewoon leuk om nieuwe en innovatieve spullen te kopen? Deze 10 Xiaomi producten maken jouw leven een stukje leuker of comfortabeler.

De diversiteit van Xiaomi

Xiaomi is wereldwijd één van de grootste aanbieders van technologie. In vrijwel iedere categorie binnen consumentenelektronica bieden ze wel een product(groep) aan. Dat is goed nieuws voor Xiaomi fans. Want hoe cool is het om een hele berg Xiaomi-producten in huis te hebben?

Het design is vaak modern en stijlvol, terwijl de prijs soms twee keer lager is dan de concurrent. Dit artikel is speciaal voor Xiaomi fans die hun verzameling producten willen uitbreiden, maar nog niet precies weten waarmee.


1. Xiaomi slimme deurbel

Weet jij wie er overdag aan jouw deur is geweest? Vaak heb je geen idee, totdat de postbode een briefje door de brievenbus gooit en je ziet dat je pakje alwéér bij de buren is afgeleverd. Met de slimme deurbel van Xiaomi hoeft dat nooit meer te gebeuren. Je ziet namelijk te allen tijde wie er voor de deur staat. Je kunt vervolgens ook nog eens praten met die persoon. Door middel van bewegingsdetectie of andere futuristische opties, gebeurt het nooit meer dat jij een pakje aan de deur mist, of dat een inbreker ongestoord zijn werk kan doen.

2. Xiaomi Yeelight

Yeelight kun je samen met Philips Hue zo’n beetje de toekomst van de verlichting noemen. Een voordeel van Yeelight is dat het bijzonder voordelig is. Voor 15 euro koop je al een slimme lamp die zo’n 15 jaar meegaat. Die kan je vervolgens ook nog eens in alle 16 miljoen zichtbare kleuren instellen en besturen met je telefoon. Koop je een paar lampen? Dan kun je met één druk op de knop de hele sfeer in huis veranderen. Leuk voor feestjes of een romantisch avondje bank hangen.

3. Xiaomi Mi Flora Monitor

Koop jij alleen cactussen of kunstplanten omdat je gewoon niet weet hoe je met echte planten om moet gaan? Dan kan een Xiaomi Mi Flora Monitor jouw redder in nood zijn. Voor een vriendelijk bedrag koop je zo’n apparaatje, die vervolgens precies vertelt wat je moet doen met je plant. Handig, en omdat er minder planten doodgaan ook nog eens voordelig.

4. Xiaomi Airdots Pro 2

Goed geluid is een voorwaarde voor een muzikaal gelukkig leven. En daar hoef je dankzij Xiaomi helemaal geen fortuin voor uit te geven. De Xiaomi Airdots Pro 2 zijn oordopjes voor minder dan 60 euro, die over het algemeen beter uit de test komen dan de Apple AirPods Pro die meer dan 200 euro kosten. Het geluid is volgens een groot deel van de gebruikers subliem en de wireless technologie is uiteraard helemaal up to date.

5. Xiaomi Roborock robotstofzuiger

Er zijn weinig dingen meer ontspannend dan te kijken naar een robotstofzuiger die je huis stofzuigt. Totdat je dat een paar keer gezien hebt. Want dan kun je de Xiaomi stofzuiger zijn huishoudelijke klusjes ook laten doen als jij van huis weg bent. Zo kom je iedere dag aan in een schoon huis, alsof de schoonmaker net vertrokken is. Hij mag dan wel wat kosten, maar uiteindelijk levert het een flinke winst in tijd op.

6. Xiaomi Mi Notebook Pro

Veel notebooks kosten een vermogen. Zeker diegene die dezelfde specificaties hebben als de Xiaomi Mi Notebook Pro. Toch weet Xiaomi ook hier weer positief te verrassen. De Notebook Pro kan zich meten met veel duurdere concurrenten en alles aan deze notebook ademt kwaliteit en topprestaties. Niet verkeerd voor zo’n vriendelijke prijs.

7. Xiaomi Mi Note 10

Heb jij weleens een telefoon vastgehad die foto’s maakte van 108 MP? Met de Xiaomi Mi Note 10 is het mogelijk, en ook nog eens voor een betrekkelijk lage prijs. Vooral in tegenstelling tot de flagship toestellen van andere bekende merken, die camera’s van 48 MP of 64 MP bevatten. De Xiaomi Mi Note maakt van iedere smartphonebezitter een fotograaf en vakantiefoto’s zullen nooit meer hetzelfde zijn.

8. Xiaomi Wireless Powerbank

Draadloos opladen is de toekomst. Nooit meer kabeltjes zoeken, maar gewoon je telefoon op een vlak neerleggen, en klaar. De Xiaomi Wireless Powerbank is een vernuftig apparaat die wel twee smartphones of headphone cases tegelijk kan opladen. Eentje draadloos en die andere door middel van een kabel. Met de kabel maak je gebruik van 18W snelladen. Dat betekent dat de gemiddelde smartphone gewoon weer binnen een uur vol is.

9. Xiaomi M365 Pro step

Het mag in Nederland dan wel niet legaal zijn om met een step te rijden, maar de Xiaomi M365 Pro is een geweldig apparaat, die buiten zijn nóg een stukje leuker maakt. Met een topsnelheid van 25 km/h en een bereik van 25 km kun je zo behoorlijk veel leuke dingen doen. Een zonnetje erbij en een mooie plek voor een picknick en het plaatje is compleet.

10. Xiaomi Drone 4K

Heb jij altijd gedroomd van je eigen actiefilm? Surfen, skiën of misschien wel een wandeling door de bergen? Met de Xiaomi Drone met 4K kun jij je eigen film schieten in hoeken die voorheen nooit mogelijk waren. Prachtige zonsondergangen, uitzicht over bergkammen en 4×4 excursies in ruig terrein leg je zo nóg beter vast.


Xiaomi heeft het allemaal goed begrepen. In alle noemenswaardige productcategorieën weten zij te verrassen met stijlvolle producten die je graag in huis haalt. Daarbij is de grootste verrassing de kwaliteit. Die is namelijk bijzonder goed voor zo’n voordelige prijs. Heb jij ook een favoriet product van Xiaomi gevonden in deze lijst?

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

MiFans
Logo